Eten uit de natuur kan het hele jaar door, maar we willen natuurlijk zo lang mogelijk van onze oogst genieten! Je kan de wildpluk bewaren door het bijvoorbeeld te drogen, in te maken, in te vriezen of zelfs te fermenteren! Gefermenteerde groentes zijn goed voor je darmflora, goed te bewaren en mega lekker. Samen met Roos van Kroos gaan we aan de rand van de Veluwe, in een prachtig gebied, op zoek naar wilde eetbare planten om samen te fermenteren. Ook leren wat er in de winter te wildplukken valt en zelf brandnetelkimchi maken? Join ons op zaterdag 16 december in Schaarsbergen.
Locatie: Restaurant II Lupo in Schaarsbergen, Deelenseweg 3, 6816 TR Arnhem / Buitenplaats Petersburg
Route: Vanaf Centraal Station Arnhem 30 min met de (OV) fiets of met bus 9 vanaf het Willemsplein naar Schaarsbergen, Koningsweg. Carpoolen wordt ook aangeraden! Er zal een WhatsApp groep komen voor het event om dit af te stemmen.
Kosten: €25,- p.p. (inclusief wat te eten en drinken)
Tickets koop je via deze link!
Vragen? Mail regiocoordinatie@sfyn.nl