LUNCHCLUB 010 - SLOW FOOD x SFYN ROTTERDAM

Datum:
1.7.2024
Tijd:
13:00
Locatie:
Restaurant Rotonde, Goudsesingel 230 te Rotterdam
Door:
SFYN NL
Kosten:
€10

De tweede editie van de Slow Food x SFYN Rotterdam Lunchclub is bij..... Restaurant Rotonde! Na een succesvolle eerste keer bij The Harvest in april nemen de mannen van Rotonde het Lunchclub-stokje over. Zij serveren een Rotonde-lunch die natuurlijk ook goed matcht met de Slow Food-principes 'good, clean & fair'. 

Restaurant Rotonde is in korte tijd een bekende en belangrijke speler geworden in de Rotterdamse horeca-scene. Voor hun duidelijke aanpak gericht op groenten in de hoofdrol, direct inkopen bij de boer én culinair genieten, kregen zij vorig jaar zelfs de Groene Michelin-ster! Zoals je in hun visie kunt lezen, staat leren & een open blik houden centraal bij Jord, Birk en Roy. 

Op 1 juli serveert Rotonde een all-in 3-gangen lunch mét ingrediënten uit de Slow Food Ark van de Smaak voor 35 euro per persoon. Je betaalt voor de lunch in het restaurant, bij aanmelding betaal je 10 euro voor de organisatie. Er is plek voor 35 mensen. 

De Lunchclub is een initiatief van Slow Food Rotterdam en Slow Food Youth Network Rotterdam om professionals die bouwen aan een duurzamer, gezonder en eerlijker landbouw- en voedselsysteem bijeen te brengen. Dus, ben jij boer, chef, maker of op een andere manier werkzaam in het voedselsysteem in onze regio? Wees welkom op 1 juli bij Rotonde!

Locatie: Restaurant Rotonde, Goudsesingel 230 te Rotterdam

Tijden: 13:00-15:00

Kosten: €10

Koop je ticket via deze link!