Terug naar AGENDA

SFYN ROTTERDAM

Wildplukwandeling en picknick in het Kralingse Bos

Datum:
21.6.2024
Tijd:
16:30
Locatie:
Kralingse Bos
Door:
SFYN ROTTERDAM
Kosten:
€29,50

SFYN ROTTERDAM ZOMER KICK-OFF: Wildplukwandeling in het Kralingse Bos! 🌿  

Het is ZOMER! Dus we kunnen weer naar BUITen! 

Voor de zomer kick-off organiseert SFYN samen met Gydo van BUIT een Rotterdamse wildplukwandeling. Samen met Gydo gaan we op pad in het Kralingse Bos.! Kom erachter welke planten, bloemen en struiken zich bevinden op deze typische Rotterdamse locatie. Leer tegelijkertijd alles over wildplukken en wat daarbij komt kijken.

Na een wandeling van ongeveer 2 uur eindigen we met een picknick. Gydo zal voor ons een klein hapje en drankje verzorgen. Dit is echter geen avondmaaltijd maar gewoon een klein snackje om even wat te proeven van het wildplukken. Daarom organiseren wij na de wandeling ook een picknick*. Hiervoor vragen we jullie om zelf wat lekkere dingen (wat te eten en te drinken) mee te nemen die we gezamenlijk met de groep kunnen delen en opeten. Vergeet ook niet je kleedje, beker en bestek mee te nemen.

Het aantal plekken is gelimiteerd dus koop snel een kaartje! Meedoen met de wandeling kost 29,50 per persoon. Lukt het niet om bij de wandeling te zijn maar wil je wel aansluiten bij de picknick? Het is ook mogelijk om je alleen voor de picknick aan te melden.

Datum: 21 juni 

Tijd: 16.30 - 19.00 met daarna picknick en borrel 

Locatie: Kralingse Bos, Rotterdam (Startpunt: De Eekhoorn)

Meld je aan via deze link!

*Indien het te slecht weer is voor een picknick, zullen wij eventueel een alternatief voorstellen. Hiervoor zullen wij je op de hoogte stellen via het opgegeven mailadres. Houd deze dus goed in de gaten!

Beeld door Ella Elisabeth