OVER SFYN

1/6

SFYN is hét netwerk voor jonge mensen die zich inzetten voor gezond, duurzaam en eerlijk eten voor iedereen. Doe je mee? Wij zijn de toekomst van het voedselsysteem!

2/6

Wat wij doen

SFYN biedt jonge mensen (18-35 jaar) de kennis, het netwerk en de motivatie die ze nodig hebben om zelf verandering te maken. Dat doen we door middel van onze programma's zoals de SFYN Academie en 'Op het Menu', campagnes en andere initiatieven.

Onze samenwerkingen:

3/6

de KARTREKKERS

Zonder kartrekkers geen beweging. Het landelijke team van SFYN bestaat uit een vrijwillig bestuur en een (deels) betaald team.

Maria Geuze

Directeur

Ruben Smolders

Voorzitter

Sterre van de Ven

Academiecoördinator

Emilie Funken

Regiocoördinator

Guusje Weeber

Communicatiemanager

Brenda Poot

Regiocoördinator

Bente Roelofs

Algemeen bestuurslid

Flo Bekkering

Vice-voorzitter

Luca Pizzolo

Penningmeester

4/6

De SFYN Regio's

SFYN bestaat uit een landelijke organisatie met lokale afdelingen: de regio's. Elke regio bestaat uit een team vrijwilligers die in hun eigen stad of regio evenementen, campagnes en eat-ins organiseren.

Wil jij ook wat organiseren in jouw regio of op een andere manier bijdragen? Neem dan contact op met één van de SFYN regio's of onze regiocoördinator.

5/6

SFYN INTERNATIONAAL

SFYN bestaat niet alleen in Nederland maar is wereldwijd te vinden in meer dan 80 landen. Van Oeganda tot Mexico, van Korea tot de VS en van Brazilië tot Duitsland. Kijk voor meer informatie over ons wereldwijde netwerk op de website van SFYN Global.

Samen zijn we onderdeel van Slow Food. Een internationale beweging met meer dan een miljoen actieve mensen, verdeeld over ruim 150 landen. Kijk voor meer informatie op de website van Slow Food International of Slow Food Nederland.

6/6

DOE MEE!

Wil je een kickstart voor je carrière of onderneming in voedsel? Of ben je op zoek naar een groep vrienden met dezelfde passie voor eten als jij? Doe mee!

Ontdek een SFYN Regio

Word actief

Wil jij je als vrijwilliger inzetten voor beter eten voor iedereen? Neem een kijkje bij de SFYN regio’s!

Ga naar academie

Meld je aan

Wil je je een half jaar actief verdiepen in ons voedselsysteem? Dan is onze SFYN Academie wat voor jou!

Bekijk agenda

Ga mee

Wil je meer weten over eten en ons netwerk ontmoeten? Ga met ons mee op reis door de voedselketen!

ONZE VOEDINGSBODEM VOOR EEN GOED GESPREK