TERRA MADRE 2024

Datum:
26.9.2024
Tijd:
Locatie:
Turijn
Door:
SFYN NL
Kosten:

Elke twee jaar komen Slow Food communities van over de hele wereld samen in Turijn voor het grootste Slow Food evenement ter wereld: Terra Madre. De hele stad wordt tijdelijk omgetoverd tot Slow Food paradijs, met als middelpunt Parco Dora, waar je producenten kunt ontmoeten en lekkernijen kunt proeven van over de hele wereld. Door middel van tentoonstellingen, lezingen, proeverijen, en evenementen kun je kennis maken met internationale SFYN’ers, inspiratie opdoen, en heel veel leren over een good, clean en fair voedselsysteem voor iedereen. Bekijk dit filmpje voor een sfeerimpressie van de reis van 2022!

Van 26-30 september 2024 reizen we met een groep SFYN’ers uit Nederland naar Turijn als delegatie van SFYN Nederland. Buiten het festival logeren we met de groep in een hostel, kun je de (eet)cultuur van Turijn ontdekken, en maken we het mega gezellig met elkaar. Om dat te realiseren hebben we een paar extra handjes nodig! Ben jij een organisatorisch wonder? Spreek je vloeiend Italiaans? Ben je goed met geld? Of wil je gewoon graag een toffe reis organiseren met mede-foodies? We kunnen je hulp goed gebruiken! 

Meld je aan als commissielid door een mailtje te sturen naar algemeen1@sfyn.nl. Heb je een vraag/idee/tip/suggestie? Ook welkom!