1.4.22
SFYN NL
Nomineer nu jezelf of een ander voor de Food100 van 2022!
26.3.22
Lees hier de achterafjes over de SFYNA22 casedagen
21.3.22
SFYN UTRECHT
SFYN Utrecht doet verslag van het voedseldebat!
11.3.22
Een kijkje in een themaweekend van de SFYN Academie - het dier & politiek.
7.2.22
Chocomelk, kaas en seizoensgroenten: Wat is er te doen in Utrecht in Februari?
De SFYN Academie 2022 is uit de startblokken!
8.1.22
Ontmoet de voedselveranderaars!
25.11.2025
Oud SFYN directeur en oud academiecoördinator in podcast Navigeren in Transitienetwerken
9.11.2025
SFYN-heldin Sarah van Buren: ‘Alles wat ik doe heeft te maken met landbouw en voedsel’
30.10.2025
SFYN directeur in podcast van Nieuwe Oost: 'Het voedselsysteem is zo complex geworden'
2.7.2025
Vincent van Dalen: 'De uitdagingen van deze tijd zijn systemisch van aard en daar dragen we collectieve verantwoordelijkheid voor'
9.1.2025
Geef jongeren een volwaardige plek aan tafel
22.3.2024
In gesprek met SFYN'ers uit de hele keten!
6.12.2023
Participatietafel Voedsel neemt zichzelf onder de loep
20.9.2023
Jongeren brengen de nuance in groene debat
23.5.2023
Heeft voedsel (nog) toekomst?
30.8.2022
Schadelijke palmolie? Niet nodig, zegt deze startup
1.7.2022
Maria Geuze nieuwe directeur SFYN Nederland
4.9.2020
Peren plukken in plaats van friet bakken
22.8.2020
Interview met SFYN-directeur
6.6.2020
Het topje van de aardappelberg
22.5.2020
Geen festivals? Dan maar wieden