Terug naar NIeuWS

SFYN UTRECHT

DE SFYN UTRECHT FAVORIETEN

Gepost:
11.3.2021
Locatie:
Heading
Door:
SFYN UTRECHT

De afgelopen maanden hebben we met SFYN Utrecht keihard gewerkt om iets bijzonders neer te zetten. Met de 7 pijlers in onze broekzak zijn wij Utrecht ingegaan. En daar hebben we tal van ondernemingen gevonden die goed, langs de Slow Food lat gemeten, bezig zijn. Ondernemingen die de seizoenen volgen, die hun producten lokaal halen en schoon kopen, die beter vlees gebruik, die verspilling voorkomen, die een eerlijke prijs vragen en die hun eten met veel aandacht bereiden. Wij vinden het belangrijk dat deze ondernemingen in het zonnetje worden gezet.

En wij willen graag dat jij hen kan vinden. Daarom hebben we ze allemaal op een kaart gezet. En niet zomaar een kaart. Een kaart die we volledig zelf hebben getekend (inclusief de vrolijke icoontjes). En extra leuk hebben gemaakt door er korte interviews, uitgeschreven routes en een Google Maps (don’t get lost!) aan te verbinden.

Zestien ondernemingen hebben zich het hemd van het lijf laten vragen maar zich absoluut niet het kaas van het brood laten eten. Het resultaat daarvan is te beluisteren in korte audiofragmenten in onze Spotify playlist. In deze interviews hebben we juist gevraagd naar de dingen die niet makkelijk online te vinden zijn dus je krijgt echt iets nieuws te horen. De routes zijn per wijk gemaakt. Die kun je dus met vrienden vanuit de hele stad belopen.  En de Google Maps helpt jou om niet te verdwalen. Hoe deed men het eigenlijk ooit zonder?!

App dus wat vrienden, plan een (paar) uur vrij en ga op pad met onze tour langs de lekkerste en meest inspirerende ondernemingen van Utrecht. Slow Food Youth Network Utrecht heeft deze kaart met veel liefde gemaakt en wenst jou heel veel eetplezier!

Laat je ons en de ondernemers weten wat je ervan vindt?

En dan nu even praktisch:

Download de SFYN FAVORIETEN KAART via de link onderaan de pagina.
Link naar de Spotify Playlist
De link naar onze SFYN Favorieten Google Maps
Luister ondertussen naar de favoriete tunes van de ondernemers en ons team!


Toch liever een fysieke kaart? Loop binnenkort eens bij een van de geïnterviewde ondernemingen binnen (te herkennen aan het unieke icoontje), daar gaan wij er een paar klaar zetten voor jullie!

PS: Benieuwd wat SFYN Utrecht nog meer doet? Volg SFYN Utrecht of Facebook of Instagram!

Tekst // Mel van der Zwaag
Concept & tekening kaart // Daniela Schoorl

Download PDF

Sep 1, 2021 12:49 PM