HET SUCCESVERHAAL VAN WILBERT & ANNE

Gepost:
9.10.2021
Locatie:
Heading
Door:
SFYN NL

Tijdens de SFYN Academie leer je veel bijzondere mensen kennen. Je ontmoet tegenpolen en gelijkgestemden. Je wordt, hoe dan ook, uitgedaagd om anders na te denken over bestaande systemen en open te staan voor nieuwe perspectieven.

Bovendien is de SFYN Academie een katalysator voor succesvolle samenwerkingen en mooie mijlpalen. Wekelijks delen wij succesverhalen van twee oud deelnemers. Deze week in de spotlights: Wilbert van de Kamp & Anne Reijnders.

Wie ben je en wat doe je?
Wilbert is ondernemer (oa. Omapost, Innofest en Appelkruimel & Fris), maar ook presentator & coördinator. In 2015 en 2016 coördineerde hij de SFYN Academie, samen met Sanne Wiltink.

Anne is freelance programmamaker en conceptontwikkelaar. Zij buigt zich over thema’s als voedselsystemen en gedragsverandering. Daarnaast runt ze De Lekkere Man; een bedrijf dat mannenvlees verkoopt (waar Wilbert graag komt proeven).

Wat is jullie succesverhaal?

“Wij leerden elkaar kennen via de SFYN Academie. Wilbert volgde de academie in 2014, ik (Anne) in 2016. Afgelopen winter werd ik gevraagd door Agri Food Capital gevraagd een ‘Rebel Day’ te organiseren. Een dag voor jonge food professionals die we nog níet allemaal al kennen. Bedoeld om hen te helpen meer impact te maken. Vanwege Wilberts authentieke geest en creatieve duizendpotigheid heb ik hem gevraagd als programma-partner. Samen ontwikkelden we een interessant, uitbundig en verrassend programma. Zo blijkt de SFYN Academie een katalysator van mooie samenwerkingen!”

“Samen ontwikkelden we een interessant, uitbundig en verrassend programma” – Anne

Praktische informatie

De SFYN Academie is een project van Slow Food Youth Network Nederland. De elfde editie start in januari 2020 en wordt georganiseerd door Arjanne Bode. Het lesprogramma duurt een half jaar en bestaat uit een openingsweekend, zes themadagen, een reis en een praktische case. Deelnemers zijn tussen de 18 en 35 jaar oud, hebben een vurige passie voor voedsel en studeren of zijn werkzaam in de voedselketen, in de breedste zin van het woord. Aanmelden kan tot en met uiterlijk 1 november 2019 om 12:00, bekijk alle voorwaarden op www.sfyn.nl/academie.

Download PDF

Sep 10, 2021 2:08 PM