SFYN ZOEKT NIEUWE BESTUURSLEDEN

Gepost:
4.23.2024
Locatie:
Heading
Door:
SFYN NL

Ben je gedreven om bij te dragen aan een eerlijker en beter voedselsysteem? Heb je interesse om bestuurservaring op te doen binnen een levendig jongerennetwerk? Slow Food Youth Network zoekt niet één, maar twee nieuwe bestuursleden die het team komen versterken.

VICE-VOORZITTER

Vanaf begin juli zijn wij op zoek naar een creatieve en strategisch denkende vicevoorzitter die onze groei als netwerk en beweging binnen het Slow Food Youth Network (SFYN) verder zal stimuleren. Als vicevoorzitter speel je een cruciale rol in het waarborgen van de continuïteit en impact van onze organisatie. Deze functie vereist uitstekende interpersoonlijke vaardigheden, empathie, en de capaciteit om zowel motiverend als kritisch te zijn wanneer nodig.

BESTUURSLID COMMUNITY

Als Bestuurslid Community begin je in juli en ben je de drijvende kracht achter de verbinding binnen ons netwerk. Je werkt nauw samen met de secretaris over ledenzaken en bent eindverantwoordelijk voor de regiocoördinatoren, die als eerste aanspreekpunt voor onze leden functioneren. Je zult de regio's ondersteunen om actief en empowered te blijven, in samenwerking met de communicatiemanager om de banden met oud-academici warm te houden.

Klik hier voor de hele vacaturetekst en alle informatie over de sollicitatieprocedure!

Download PDF

Apr 23, 2024 2:07 PM